Sidor

söndag 24 mars 2013

Snart!

Idag har det känts som om det finns hopp om en vår. Har kunnat sitta ute och solat. kallt i luften men helt ok i solen och första promenad rundan gjord i år med gympadojor och på bar asfalt, men vi har otroligt mycket snö kvar så det kommer nog ta sin lilla tid innan allt har smält bort.

Längtar till våren med alla vårblommor då man kan krypa omkring i dikena och fota :)


söndag 17 mars 2013

Fototriss!

Veckans tema i Fototriss är Byggnader och arkitektur.




Vill du ser fler bidrag i veckas tema kika in här

lördag 16 mars 2013

Vår!

Längtar just nu efter våren, det är fina soliga dagar men vårvärmen vill inte infinna sig. Har idag vårstädat balkongen så nu inväntar jag bara värmen, som tur är så har jag inglasad balkong så när solen ligger på blir det riktigt varmt och skönt där. 

Det är stor skillnad på fjolåret då vi hade en tidig vår men resultatet blev en mindre bra sommar. Så nu är det bara att hoppas att denna sommar blir bättre då våren lyser med sin frånvaro.


torsdag 14 mars 2013

Längesedan!

Oj nu var det ett bra tag sedan som jag gjorde ett inlägg här på bloggen. Detta beror på att jag har haft fullt upp med en fotoutställning som just nu hänger på Biblioteket i Timrå. Detta har varit en nervös, pirrig och otroligt rolig upplevelse. 

Dagens bilder har jag tagit på några av de blommor som jag fick på vernissagen, macro fotografen i mig vaknade till liv :)